onsdag 31. mars 2010

God påske!


Påsken er her og våren skal liksom begynne å komme. Vel det skjer ikke her!
Her feirer vi 17mai med skuterklær når den tid kommer, garrantert. Men noe å glede seg over er jo da alle vårnyhetene i butikkene! :D yay. Jeg har oppdatert vårgardroben nå opptil flere ganger, senest igår var jeg på en ny shoppingspree.

Nagler og studs har vært greia en lang periode nå, å det forandrer seg ikke med det første, takk og lov hehe. Jeg er veldig glad i å mikse skinn og studs med sarte tekstiler og farger. Gjerne litt knæsj farger også! Man skal synes i mengden så ikke vær redd for å mikse fram din egen stil.
Jeg har kjøpt en sort skinnjakke i en kort bikermodell med studs og nagler på jakkeslaget, av merket Only. Denne herligheten kjøpte jeg da på Nelly.com. Noen av årets flotteste vårkjoler finner du også der, jeg har selv sikret meg flere av de. Det skal være romantisk og maritimt i vår/sommer. Selv har jeg falt helt for kombinasjonen av blomstermønster og striper. Og leggings med spennede detaljer av skinn og tekstiler å dyreprint.
Jeg kommer til å legge ut bilder osv av vårgardroben min om litt. Har du gjort noen nye spennende vårinkjøp? :) vi blogges!


4 kommentarer:

linni sa...

Ingen super spennende innkjøp her. Bortsett fra sandalan mine fra H&M med studs, ett par andre fine sander og bikin.

Christina Michelle sa...

Det er nice da! :)

linni sa...

jaa. jeg er stor fornøyd :)

bethebest sa...

nice! check my blog
http://kristinamcgrath.blogspot.com